Je hebt maar een kans op een goede eerste indruk

Nobel Homes Vastgoed Styling

In de huidige markt is het een stuk eenvoudiger om je woning te verkopen dan 10 jaar geleden, dus waarom zou je met verkoopstyling nog geld in je huidige woning steken? Dat klinkt toch echt als weggegooid geld? Maar niets is minder waar!

Door je woning voor de verkoop optimaal te presenteren wordt de aandacht van de koper zo gestuurd dat de pluspunten gaan opvallen. En dat levert geld op. Nobel Homes legt de nadruk op de kwaliteiten en het karakter van de woning. Door het highlighten van veel vloeroppervlak, optimale zichtlijnen en een goede lichtinval wordt de woning als het ware ruimer. Door dit te ondersteunen met een sfeervol en uitnodigend interieur spelen we in op het gevoel van de potentiële koper:

Hier wil ik wonen!

En qua kostenplaatje:

Wist je dat je de kosten voor verkoopstyling van de overwaarde van de nieuwe woning kunt aftrekken als je een nieuwe woning koopt? De overwaarde wordt dan namelijk lager en het bedrag waarover je (hypotheek)rente af mag trekken wordt daardoor hoger. Daarnaast krijgen woningen die professioneel verkoopklaar zijn gemaakt meestal een tot wel 10% hogere waardebepaling toegekend.

De eerste indruk

Op Funda bepalen woningzoekers binnen 10 seconden of ze geïnteresseerd zijn of verder scrollen. Binnen enkele tellen wordt er vooral op gevoel bepaald of jouw woning de moeite waard is om verder te bekijken. Dus je kunt je voorstellen hoe allesbepalend die eerste indruk is!

Je woning verkopen is een visueel spel geworden dat al online gespeeld wordt, nog voordat een huis bezichtigd wordt. Daarom is het juist zo belangrijk dat verkoopstyling als marketingtool wordt ingezet: je zet je woning als het ware in de etalage.

90% van de potentiële kopers vindt moeilijk om de eigen stijl in een woning te visualiseren. Nobel Homes zorgt ervoor dat woningzoekers de volle potentie van een pand zien én beleven.

Door te ontspullen, alvast e.e.a. in te pakken voorafgaand aan de verhuizing en door het luchtig en fris inrichten van jouw woning zorgen we ervoor dat jouw huis er meteen uitspringt en het sneller en voor de hoogst haalbare prijs wordt verkocht.

Werkwijze

Elke woning is uniek; net zoals elke bewoner, die er tijdens zijn leven zijn eigen invulling aan heeft gegeven. Voor de verkoop is het zaak de woning juist weer voor het brede publiek aantrekkelijk te maken. En dat is nou juist het verschil met interieurdesign: nu gaan we van heel persoonlijk weer terug naar heel commercieel.

Nobel Homes werkt met heldere tarieven en duidelijke pakketten. We bespreken tijdens een eerste adviesgesprek wat voor jou werkbaar is en volgen hierna een helder traject. Is voor jouw situatie een specifiek plan van aanpak nodig? Dan kan dat natuurlijk altijd in overleg.

De 10 Sleutels® voor een succesvolle woningverkoop

Sinds de oprichting van Nobel Homes heb ik een praktische checklist ontwikkeld om ervoor te zorgen dat voorafgaand aan een woningverkoop alles tot in de puntjes verzorgd is en je woning zó gefotografeerd kan worden.

Je kunt deze handige tool ook vlak voor een bezichtiging erbij pakken. Met de ’10 Sleutels®’ heb je alle tips en tricks voor elk type vertrek in je huis om zeker te weten dat je woning er tip top uitziet bij die cruciale eerste indruk. Hiermee kun je stressvrij de deur achter je dicht trekken voordat de makelaar komt!

Bij afname van één van de Nobel Homes’ pakketten krijg je de ’10 Sleutels®’ cadeau. Wil je zelf aan de slag, met of zonder vastgoedstyling advies? Dan kun je de ’10 Sleutels voor een succesvolle woningverkoop®’ ook los voor € 24,95 bestellen. 

Vastgoedstyling Adviesgesprek

€ 79,-

Nobel Homes kijkt met een frisse, objectieve blik naar de inrichting en het buitenaanzicht van uw woning. Tijdens het advies lopen we samen door de woning en bespreken we de mogelijkheden. Je krijgt budgetvriendelijke tips en adviezen over kleurgebruik, verlichting, optimale indeling van de kamers en de styling.

Mocht je het vervolgens helemaal zelf willen doen kun je aantekeningen maken tijdens onze ronde en vervolgens lekker aan de slag. Dit advies kost 2 uur van je tijd. Als je ook de ’10 Sleutels®’ erbij besteld heb je een goede basis om het zelf aan te pakken.

Adviesgesprek met DIY To Do List

€ 119,-

Wil je geen aantekeningen maken tijdens het advies?

Dan laat je ons de notities maken en kun je na het advies aan de slag met een hands-on DIY To Do list van Nobel Homes, toegespitst op op jouw woning! Daarin laat ik je per vertrek weten wat aan te pakken en hoe precies.

Deze persoonlijke To Do list ontvang je binnen 2 werkdagen na onze afspraak.

Heb je het al druk genoeg?

….en wil je liever een gecertificeerde vastgoedstyliste van Nobel Homes jouw woningpresentatie laten doen?

Dan kun je kiezen uit diverse pakketten, afhankelijk van de grootte van jouw woning. Het vastgoedstyling adviesgesprek is bij afname van elk Vastgoedstyling Pakket alvast inbegrepen.

Onderstaand de 3 populairste Vastgoedstyling Pakketten die Nobel Homes biedt. Heb jij een specifieke situatie? Neem contact op en we bespreken wat in jouw geval het beste werkt.

NOBEL HOMES’ VASTGOED STYLINGPAKKETTEN

Een potentiële koper komt geen kijkje nemen in jouw verleden; hij wil een blik in zijn toekomst werpen. Met Nobel Homes kan je ervoor zorgen dat jouw woning van Funda afspat en voor de hoogste prijs wordt verkocht!

Advies & Styling 1 dag

€500,-

Bij afname van dit pakket gaat Nobel Homes in 1 dag jouw woning restylen voor de verkoop. Hierbij gaan we ontspullen en de look & feel van je woning optimaliseren met gebruik van reeds aanwezige meubels en accessoires.

En speciaal voor de bezichtigingen krijg je de unieke ‘Nobel Homes 10 Sleutels voor een Succesvolle Woningverkoop®’ cadeau! Met de sleutels bij de hand zet je daags voor een bezichtiging stressvrij weer even de puntjes op de i.

Advies & Styling 1 dag
+ Cleaning Service

€650,-

Dit pakket is hetzelfde als links; dus we gaan in 1 dag jouw woning optimaal presentabel maken; alleen ontzorgen we je nog meer door er ook nog een professionele cleaning service bij aan te bieden!

Je bent toch al zo druk met alles regelen; hoe fijn is het als je na de schoonmaak en restyling met behulp van de ‘10 Sleutels®’ de boel alleen maar hoeft bij te houden!

Advies & Styling 2 dagen
+ Cleaning Service
+ Accessoires

€1200,-

Als je er echt tegenop ziet alles voor te bereiden voor de bezichtigingen, kan het fijn zijn om Nobel Homes 2 dagen in te schakelen. De eerste dag staat vooral in het teken van ontspullen en opruimen en dag 2 in het teken van de presentatie voor de verkoop.

Onze cleaningservice ondersteunt met een extra grondige schoonmaak en we nemen een accesoirepakket op maat mee die je leent voor de optimale presentatie. Uiteraard krijg je de ’10 Sleutels®’ weer cadeau.

Alle bovengenoemde prijzen gelden voor woningen tot € 750.000,- en zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief kilometer kosten.

Maatwerk en extra opties

Uiteraard kunnen we ook maatwerk leveren met een tarief van €60,- per uur.

We kunnen jouw woning extra grondig aanpakken met vakmensen die komen schilderen, repareren of behangen en zelfs hovenierswerk kunnen we voor je organiseren. Verder behoren meubelverhuur en het inrichten van leegstaande woningen of modelwoningen ook tot de opties.

Bel of mail gerust voor meer informatie!