Een Welkom thuis

….dat is waar Nobel Homes voor staat!

In 2015 ben ik met Nobel Homes gestart in interieurontwerp en vastgoedstyling.

Sindsdien heb ik mogen werken aan projecten waar ik ontzettend trots op ben; van de kleinste kleuradviezen tot grote verbouwingen waarbij het pand van vloer tot plafond gerenoveerd werd.

Vorig jaar heb ik de sprong gewaagd om volledig als zelfstandig ontwerpster aan de slag te gaan. Waarom? Omdat ik als onafhankelijk ontwerpster zelf de merken kan kiezen waarmee ik werk en dus veel meer vanuit jouw smaak en voorkeuren kan ontwerpen. 

Visie

Elk nieuw ontwerp benader ik vanuit jouw wensen en vanuit jou als persoon. We kijken verder dan alleen de praktische zaken als ‘wat hebben we nodig’ maar zoeken ook naar een kleuren- en materialenpalet die een reflectie zijn van jouw stijl. Het resultaat is daarom heel persoonlijk op jou toegesneden; een reflectie van wie jij bent en waar jij van houdt. 

Persoonlijk

Zelf vind ik het heel belangrijk dat we zoeken naar die elementen die jouw interieur maken tot wie jij bent. Dit kan iets zijn uit je persoonlijke verleden, een vintage find of erfstukje, maar ook een gevoel dat een kleur of dessin bij je oproept.

Door goed te luisteren en je persoonlijk te leren kennen vertaal ik dit naar jouw interieur. Het is en blijft zó’n leuk proces om jou en je smaak te vertalen naar een echt welkom thuis!

 

Vaardigheden

Na een start op de Willem de Kooningh Academie heb ik de Artemis Academie doorlopen en heb vervolgens een carrière opgebouwd in de mode en het interieur. De laatste jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd om mijn skills up to date te houden bij de onderstaande opleidingen. Verder schrijf ik graag columns en blogs over wat ik allemaal signaleer op interieur- en woongebied. Check daarvoor wooninfluencers.nl; mijn Insta account of huislijn.nl!

Nieuwsgierig naar hoe anderen het interieuradvies van Nobel Homes hebben ervaren?