Welkom Kleur Pakket

vanaf €149,-

Is dit iets voor mij…?

Zeker!

  • Als je graag kleur wil toevoegen aan je interieur maar niet weet welke kleuren en waar.
  • Als je verfkleuren kiezen van die kleine kleurenstaaltjes ook zo eng vind.
  • Als je echt wil zien wat een kleur bij jou thuis, in jouw verlichting en bij jouw interieur doet.

Hoe ga ik jou helpen?

In een persoonlijke inspiratiesessie bij jou thuis zoeken wij met behulp van de unieke Nobel Homes Colourboards naar een palet dat voor jou goed voelt. Daarbij neem ik verf- en behangstalen mee ter inspiratie en leggen we samen een kleurenplan bij elkaar.

In 2 à 3 uur tijd deel ik alle tips en tricks die ik in de loop der jaren heb geleerd met je zodat jij ook eindelijk kleur durft te bekennen!

Hoe pakken we dat dan aan?

Een Welkom Kleur Pakket kun je via onderstaande button aanvragen en kost € 149,-. Elk volgende vertrek kost € 50,- meer. Ter bevestiging bel ik je na je aanvraag binnen 1 werkdag om een afspraak met je in te plannen. Ook ontvang je een mailtje met welke info ik nodig heb om je advies voor te kunnen bereiden.

Wat krijg je van me?

Enkele dagen na het advies ontvang je van mij een pretpakketje van de gekozen stalen per post om zelf mee aan de slag te gaan. Hierin zitten handgeschilderde verfstalen en behangstalen die je tegen de verschillende wanden in je woning kan plaatsen om zo bij dag- en lamplicht te beoordelen of je er echt voor wil gaan.

Het handzame pretpakketje kun je ook handig in je tas meenemen wanneer je gaat woonshoppen; dan kom je ook nooit met het verkeerde kleur kussen thuis!

Liever een wat uitgebreidere aanpak?

Kies dan voor mijn Welkom Interieur Pakket!

Een Welkom Interieur Pakket is het meest gekozen pakket omdat het naast kleuradvies ook een gericht shoppingadvies en indelingsadvies omvat. Klik hieronder op de button om het Welkom Interieur Pakket in detail te bekijken.

Ik wil graag een totaalplan. 

Dan is het of Welkom Thuis pakket voor jou de beste oplossing.

Een Welkom thuis pakket is het ultieme pakket voor de gehele gekochte woning; voor grote renovaties of bij nieuwbouw. Wil jij van je huis een coherente en welkome thuisbasis maken? Kies dan voor het Welkom Thuis pakket.

Doe mij maar maatwerk!

Speciale plannen?

Uiteraard is een adviestraject op maat ook mogelijk; neem dan gerust contact met me op om een specifiek plan van aanpak op te zetten waarbij we vanuit jouw wensen je nieuwe thuis gaan realiseren!