Vastgoedpresentatie

Vastgoedpresentatie is het prepareren van uw pand voor de verkoop en de aanstaande bewoners om deze daarna zo voordelig mogelijk te presenteren. Mijn doel is om met minimale middelen een maximale winst te behalen op de verkoop van uw woning. Ik adviseer u graag hoe u uw woning zo commercieel mogelijk presenteert voor een zo breed mogelijk publiek.

Badkamer voor...
...opruimen...
...nog meer opruimen...
...schoonmaken...
...kleuren kiezen...
...accessoires kiezen...
...inrichten...
...afstylen...
...presenteren!

Vastgoedstyling; een visualisatie

Mogelijke kopers willen bij een bezichtiging in een onbekend huis zichzelf kunnen zien wonen. Ze moeten zich er thuis voelen; niet gehinderd door de persoonlijke smaak en spullen van de huidige bewoners. Schijnbaar eenvoudige technieken als een opgeruimd, goed ingedeeld, georganiseerd en een niet te persoonlijk interieur zorgen ervoor dat uw huis aantrekkelijk wordt voor mogelijke kopers.

Nu ook de financieringsmogelijkheden voor het meenemen van een bouwdepot in de hypotheek steeds lastiger worden, is het essentieel om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Daartoe lossen we eerst alle mankementen en onvolkomenheden op en daarna zetten we het optimaal gepresenteerd te koop.

Want waarom wel de vraagprijs verlagen met duizenden euro’s terwijl vastgoedpresentatie vele malen goedkoper is? Recent onderzoek heeft uitgewezen dat 70% van de woningen die langer dan 1,5 jaar te koop staan, binnen 3 maanden worden verkocht op het moment dat deze vakkundig zijn gestyled en gepresenteerd!

Bij Diensten kunt u een indruk krijgen van de manieren waarop Nobel Homes u van dienst kan zijn in het commercieel presenteren van uw woning.

U kunt verder terwijl Nobel Homes uw woning goed in de markt zet!