Over Nobel Homes

hennie_nobel
Mijn naam is Hennie Nobel-Biewenga en ik ben de oprichtster van Nobel Homes; een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in het restylen van vastgoed en het geven van interieuradvies. Dit doe ik graag voor u en u bent dan ook van harte welkom bij Nobel Homes: You’re Welcome!
sleutel

Na mijn studies op de kunstacademie en de modeacademie heb ik in de mode- en de interieurwereld werkervaring opgedaan en heb ik gewerkt met uiteenlopende merken zoals Laura Ashley en Velux. Bij Laura Ashley gaf ik als interieurstyliste ook een advies op maat.
Door middel van stofferings- en kleuradviezen, moodboards en verlichtingsplannen hielp ik iedere klant met zijn of haar specifieke interieurvraagstuk. Ook ontwikkelde ik desgewenst een persoonlijk totaalconcept voor de volledige woning.

In 2015 ben ik door het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV) opgeleid en gecertificeerd als vastgoedstyliste. Vervolgens heb ik het certificaat Digitale Fotografie bij de fotovakschool in Rotterdam behaald. Met de bovenstaande ervaring kan ik ook u adviseren en assisteren bij de verkoop van uw huidige woning en bij de inrichting van uw nieuwe thuis.

 

Twitter: www.twitter.com/nobel_homes