Meubelverhuur

meubelverhuur

Voor iedere woning geldt dat leegstand niet bevorderlijk is voor een vlotte verkoop. Door middel van Meubelverhuur kunt u uw woning onderscheidend presenteren.

Het huren van meubels, verlichting, stoffering en accessoires is bij Nobel Homes mogelijk voor zolang de woning te koop staat. Daarbij kan sprake zijn van echt meubilair of een kartonnen inrichting, naar gelang wat u het beste uitkomt.

Nobel Homes werkt samen met een gerenommeerde landelijke aanbieder in meubelverhuur. Daardoor kan ik u een volledige woninginrichting bieden zonder dat u het aan moet schaffen. U kunt daarbij denken aan decoratie, verlichting, linnengoed, (huishoudelijke) apparatuur, keukengerei en zelfs tuinmeubels.

Ik analyseer voor welke doelgroepen uw woning het best in de markt gezet kan worden en creëer een bijpassende inrichting. Zo presenteert u de woning zo optimaal mogelijk terwijl u bijvoorbeeld al in uw nieuwe huis trekt. Dat deze uw smaak niet is geeft niet; de meubels gaan na de woningverkoop gewoon terug naar de verhuurder en u zit niet met een dubbele inboedel.