Interieurstyling

interieur

Zoals bij woningverkoop de aanstaande eigenaar centraal moet staan; zo staat ú centraal bij Interieurstyling.

Ook na de verhuizing kan ik u helpen door van uw nieuwe huis uw thuis te maken. Door mijn opgebouwde ervaring in de interieurbranche kan ik u assisteren en ken ik de juiste vakmensen voor de klus.

Intake & Analyse: Bezoek aan de woning, winkel of het bedrijfspand waarbij  u uw wensen per ruimte kenbaar maakt. We bespreken dan uw interieurvraagstuk en op welke manier ik u zo goed mogelijk kan helpen. Aan de hand daarvan maak ik een Advies op Maat of een Totaal Concept.

Advies op Maat: Naar aanleiding van de Intake & Analyse wordt u een voorstel geboden bestaand uit een visuele en schriftelijke presentatie die bestaat uit een sfeerbeeld, een werkplan en een bijbehorende prijsopgave. Dit kan gaan om een individueel vertrek; zoals een kinderkamer, te verbouwen zolder of nieuwe badkamer maar ook maatwerk met betrekking tot een verlichtingsplan, kleuradvies of stofferingsconcept.

Totaal Concept: Na de Intake & Analyse ontvangt de eigenaar een uitgebreide presentatie voor de gehele woning of bedrijfsruimte bestaande uit een moodboard en andere visuele inspiratie, een plattegrond met verlichtingsplan, een kleuradvies, een projectplan met een lijst van te verrichten werkzaamheden, een boodschappenlijst en met prijsopgaven van Nobel Homes en/of partners.

Project Realisatie: Het ten uitvoer brengen, managen en stylen van de in het Advies op Maat gegeven of in het Totaal Concept genoemde werkzaamheden; in samenwerking met de daartoe noodzakelijke vakmensen.

Van Advies op Maat tot Realisatie: laat u inspireren door Nobel Homes!

´An interior is the natural projection of the soul´ by Coco Chanel
Stylingopdracht oktober 2015: Slaapkamer met Chanel sfeer

Bedroom Chanel style6 Detailfoto Lamp Chanel3 Bankje Chanel slaapkamer 4 Zithoek Chanel 5 Dienblad Chanel