Diensten

Basis Analyse: 2 á 3 uur durend bezoek aan de woning waarbij de woning van binnen en buiten wordt nagelopen en beoordeeld op de commerciële eerste indruk. Daarbij leidt u mij kort rond waarna ik d.m.v. van foto’s en aantekeningen een grondige diagnose stel van de vermarktbaarheid van de woning. Deze analyse wordt aansluitend uitgebreid met u besproken zodat u een beeld heeft hoe de woning representatief voor de verkoop gemaakt kan worden.

Korte Analyse: Maximaal 1 uur durende snelle ronde; waarbij we samen direct de woning beoordelen op commercialiteit. Dit is een globale analyse waarbij minder op details zal worden ingegaan.

Project Advies: Schriftelijke rapportage n.a.v. de Basis Analyse waarbij u een werkplan ontvangt dat bestaat uit een opsomming van de bevindingen tijdens het bezoek; een plan van aanpak met een lijst van te verrichten werkzaamheden, boodschappenlijst en met eventuele prijsopgaven van Nobel Homes en /of partners.

Project Realisatie: Uitvoering van complete vastgoedstyling opdracht naar aanleiding van de in de Analyse en het Project Advies genoemde werkzaamheden in samenwerking met de daartoe noodzakelijke partners/vakmensen. Afhankelijk van uw wensen kan dit variëren van een snelle restyling tot een complete aanpak van het pand inclusief nieuwe inrichting.

Project Fotografie: Professionele fotoreportage van de woning na Project Realisatie die gebruikt kan worden op het internet of in een brochure.

U ontvangt bij een Project Advies of uitvoering van een stylingopdracht van Nobel Homes de ‘Tien Sleutels tot succesvolle Woningverkoop®’ die u vlak voor een bezichtiging kunnen helpen de puntjes op de i te zetten. Zo ziet uw woning er tip top uit bij die cruciale eerste succesvolle indruk!